{"id":292784570409,"title":"GDPR-pakket","handle":"gdpr-pakket","description":"\u003cp\u003eDe GDPR zal vanaf 25 mei 2018 van kracht zijn. Deze Europese privacywetgeving legt nieuwe regels op rond de verzameling en verwerking van persoonlijke gegevens. Ook voor uw onderneming zal dit een impact hebben op de manier waarop u met de gegevens van uw medewerkers omgaat.\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003eWij bieden u alvast een GDPR-pakket waarmee u de eerste stappen zet om conform de nieuwe GDPR-wetgeving te zijn.\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003eHet pakket bestaat uit volgende 2 documenten:\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e1) \u003cstrong\u003eDe Privacy Overeenkomst tussen u en uw medewerkers omtrent het privacybeleid dat u hanteert in uw bedrijf.\u003c\/strong\u003e Via dit document tracht de werkgever zijn medewerkers te informeren betreffende de wijze waarop wordt omgegaan met de persoonsgegevens die zij in het kader van hun tewerkstelling over hen verzamelt en verwerkt. In deze Privacyverklaring wordt onder meer uiteengezet wie verantwoordelijk is voor de verwerking van de persoonsgegevens, op welke wijze deze worden verwerkt, wat men met de gegevens mag doen en hoe een medewerker zijn rechten op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming kan uitoefenen.\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e2) Het \u003cstrong\u003eregister van de verwerkingsactiviteiten\u003c\/strong\u003e dat bijhoudt welke persoonsgegevens u verzamelt \u0026amp; verwerkt, wat u hiermee doet, hoe u deze beschermt, …Dit register komt er ter vervanging van de huidige aangifteplicht bij de Privacycommissie.\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e \u003c\/p\u003e","published_at":"2017-12-11T11:00:12+01:00","created_at":"2017-11-20T14:49:35+01:00","vendor":"Attentia","type":"","tags":["Andere","hr","hr-payroll","hs-w","templates"],"price":7000,"price_min":7000,"price_max":7000,"available":true,"price_varies":false,"compare_at_price":null,"compare_at_price_min":0,"compare_at_price_max":0,"compare_at_price_varies":false,"variants":[{"id":4121874137129,"title":"Default Title","option1":"Default Title","option2":null,"option3":null,"sku":"D0287","requires_shipping":false,"taxable":true,"featured_image":null,"available":true,"name":"GDPR-pakket","public_title":null,"options":["Default Title"],"price":7000,"weight":0,"compare_at_price":null,"inventory_quantity":-159,"inventory_management":null,"inventory_policy":"deny","barcode":""}],"images":["\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/1772\/1401\/products\/iconen_oranje_blauw-09_-_Copy.png?v=1511185779"],"featured_image":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/1772\/1401\/products\/iconen_oranje_blauw-09_-_Copy.png?v=1511185779","options":["Title"],"media":[{"alt":null,"id":837988548669,"position":1,"preview_image":{"aspect_ratio":1.0,"height":258,"width":258,"src":"https:\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/1772\/1401\/products\/iconen_oranje_blauw-09_-_Copy.png?v=1569074317"},"aspect_ratio":1.0,"height":258,"media_type":"image","src":"https:\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/1772\/1401\/products\/iconen_oranje_blauw-09_-_Copy.png?v=1569074317","width":258}],"content":"\u003cp\u003eDe GDPR zal vanaf 25 mei 2018 van kracht zijn. Deze Europese privacywetgeving legt nieuwe regels op rond de verzameling en verwerking van persoonlijke gegevens. Ook voor uw onderneming zal dit een impact hebben op de manier waarop u met de gegevens van uw medewerkers omgaat.\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003eWij bieden u alvast een GDPR-pakket waarmee u de eerste stappen zet om conform de nieuwe GDPR-wetgeving te zijn.\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003eHet pakket bestaat uit volgende 2 documenten:\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e1) \u003cstrong\u003eDe Privacy Overeenkomst tussen u en uw medewerkers omtrent het privacybeleid dat u hanteert in uw bedrijf.\u003c\/strong\u003e Via dit document tracht de werkgever zijn medewerkers te informeren betreffende de wijze waarop wordt omgegaan met de persoonsgegevens die zij in het kader van hun tewerkstelling over hen verzamelt en verwerkt. In deze Privacyverklaring wordt onder meer uiteengezet wie verantwoordelijk is voor de verwerking van de persoonsgegevens, op welke wijze deze worden verwerkt, wat men met de gegevens mag doen en hoe een medewerker zijn rechten op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming kan uitoefenen.\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e2) Het \u003cstrong\u003eregister van de verwerkingsactiviteiten\u003c\/strong\u003e dat bijhoudt welke persoonsgegevens u verzamelt \u0026amp; verwerkt, wat u hiermee doet, hoe u deze beschermt, …Dit register komt er ter vervanging van de huidige aangifteplicht bij de Privacycommissie.\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e \u003c\/p\u003e"}

Offre documents RGPD

Description du produit

Le RGPD entrera en vigueur le 25 mai 2018. Cette réglementation européenne en matière de protection de la vie privée impose de nouvelles règles pour la collecte et le traitement des données personnelles. Elle aura aussi un impact sur la façon dont votre entreprise utilise les données de ses collaborateurs.

Nous vous proposons d’ores et déjà un package RGPD qui vous permettra de franchir les premières étapes vers la conformité avec le nouveau règlement RGPD.

Le package se compose des 2 documents suivants :

1) La Convention Vie privée entre vos collaborateurs et vous concernant la politique appliquée par votre entreprise en matière de vie privée. Via ce document, l’employeur s’efforce d’informer ses collaborateurs sur la façon dont sont utilisées les données personnelles qu’il collecte et traite à leur sujet dans le cadre leur emploi. Cette Convention Vie privée détaille notamment qui est responsable du traitement des données personnelles, de quelle façon elles sont traitées, ce qu’il est permis de faire avec ces données et comment un collaborateur peut exercer ses droits en vertu du Règlement général sur la Protection des Données.

2) Le registre des activités de traitement où sont consignés les données personnelles que vous collectez et traitez, ce que vous en faites, comment vous les protégez,… Ce registre remplace la déclaration obligatoire actuelle auprès de la Commission Vie privée.

€70.00 Hors TVA
translation missing: nl.products.product.maximum_quantity_error